Word lid van de Blog Chicks Facebookgroep!
Word lid van de Blog Chicks Facebookgroep!

Ik krijg best vaak dezelfde vragen. Deze vragen zijn vaak te persoonlijk of te klein om er een heel artikel aan te wijden, maar wel weer te groot om iedere keer maar te blijven herhalen. Dit bracht me op een idee.. het is tijd voor een Facebookgroep voor Blog Chicks!

Waarom een Facebookgroep?

Ik zat er al een tijdje over te denken om een forum over bloggen te maken, maar fora zijn volgens mij een beeeetje aan het uitsterven. Dat idee heb ik dus laten varen, maar gisteren bedacht ik me dat ik het idee van een forum wel een beetje lijkt op een Facebookgroep. Dus maakte ik diezelfde middag nog een nieuwe groep aan en bedacht wat plannetjes.

Het idee van de Blog Chicks Facebookgroep is dat er een plek is waar je terecht kunt met al je vragen over bloggen. Deze vragen kan ik vervolgens dan beantwoorden in de groep. Het handige hieraan is dat je zo ook weer andere bloggers kunt helpen met je vraag, omdat ieder lid van de groep de vraag kan zien. Natuurlijk kunnen ook de andere leden van de groep je vraag beantwoorden, ik ben immers niet de enige met kennis over bloggen. Daarom lijkt deze groep mij zo fijn, hoe meer zielen, hoe meer kennis.

Verder kun je natuurlijk ook gewoon babbelen over bloggen met mij, of met de andere bloggers in de groep. 😀 Ik wil sowieso iedere week wat berichten plaatsen daar. Bijvoorbeeld met exclusieve stukjes informatie die je niet ziet op de blog, en het lijkt me ook leuk om af en toe een (live) video te plaatsen waarin ik bijvoorbeeld wat vragen beantwoord.

Blog Chicks Facebookgroep is besloten

De Blog Chicks Facebookgroep is een besloten groep, wat inhoudt dat ik je (gratis) lidmaatschap eerst moet goedkeuren en dat alleen de leden de inhoud van de groep kunnen bekijken. Dit lijkt me een goed idee omdat vragen soms heel persoonlijk kunnen zijn, en dan lijkt het me prettiger als niet iedereen op Facebook het kan lezen. 🙂 Daarnaast lijkt het me sowieso fijner om het wat exclusiever te houden, zodat het overzichtelijk blijft. Ik ben echter niet streng met goedkeuren hoor haha, maar ik wil toch wel eerst even zeker weten dat er geen vieze mannetjes tussen zitten, of zo. Haha!

Zie ik je daar?!

Via Facebook kun je je aanmelden voor de Facebookgroep voor Blog Chicks. Het doel van de groep is wel serieus. Het is de bedoeling dat we elkaar kunnen helpen, inspireren en motiveren, en daarmee onze blogs nog beter en leuker te maken dan ze al zijn. Ik hoop op een prettige sfeer, waar je gewoon zonder enige schaamte terecht kunt met je vragen. Waar we elkaar zo goed mogelijk proberen te helpen, en waar we eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Het is overigens niet de bedoeling dat je je blog hier gaat promoten, al mag je er natuurlijk wel in verwijzen in je vragen.

De groep is natuurlijk wel een onderdeel van Blog Chick. Ik zal het af en toe over Blog Chick hebben, maar het zal geen plek worden waar ik mijn artikelen ga delen. Daarvoor kun je me volgen op mijn Facebookpagina. De groep betekent trouwens niet dat je me niet meer mag mailen met vragen. Als je je vragen liever privé houdt is dat natuurlijk helemaal prima! Je kunt me altijd een berichtje sturen via Instagram, Facebook, Twitter of via de mail. Volgens mij ben ik wel goed te bereiken haha.

Genoeg gekletst. Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is, en ik hoop dat ik je terug zie in de Facebookgroep voor Blog Chicks! Houd er wel rekening mee dat ik je aanmelding moet goedkeuren, dus je bent niet direct lid. Maar ik doe m’n best om iedereen zo snel mogelijk te accepteren. 😉

bron afbeelding

12 gedachten over “Word lid van de Blog Chicks Facebookgroep!”

  1. Wat leuk, ik meld me meteen eventjes aan! Een groep op Facebook is inderdaad een goed alternatief. Ik twijfel ook wel eens over om een forum op Nouk-san of Post & Papier aan te maken voor papierliefhebbers, maar misschien is een groep handiger 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *