Woehoe de webshop is online! Download de gratis blogplanner!
Woehoe de webshop is online! Download de gratis blogplanner!

Dit was oorspronkelijk niet de bedoelig, maar ik wilde gewoon niet langer wachten… DE BLOG CHICK WEBSHOP STAAT ONLINE! In dit artikel vertel ik er wat meer over en vertel ik hoe je een über handige blogplanner kunt downloaden.  

Blog Chick webshop

Ik heb al heel lang het idee om een webshop te openen (achter Blog Chick) met producten die je (gratis) kunt downloaden. Denk bijvoorbeeld aan planners, printables, templates en ebooks. Sinds een tijdje ben ik actief bezig met dit idee en heb ik besloten dat ik op korte termijn de webshop wilde publiceren. Ik merk alleen dat er telkens wel dingen zijn waardoor ik het uitstel, en gisteren was ik er klaar mee. Fuck dat uitstellen, ik publiceer het gewoon! Het lijkt misschien niet zo’n big deal, maar voor iemand als ik die altijd alles perfect wilt doen is dit een behoorlijke stap haha.

Omdat ik de webshop veel eerder dan gepland heb geopend kan het zijn dat sommige dingen misschien niet zo goed werken. Kom je een foutje tegen? Laat het me dan alsjeblieft weten zodat ik het kan oplossen. Verder is de webshop ook nog hartstikke leeg. Op één product na dan!

interactieve-blogplanner

DOWNLOAD DE GRATIS BLOGPLANNER!

Gisteren was ik bezig met het maken van een blogplanner, en ik wilde het eigenlijk gewoon meteen delen. De planner is een interactieve PDF, wat inhoudt dat je het bestand digitaal kunt invullen en kunt gebruiken. Heb je de planner liever op papier? Dan kan dat natuurlijk ook! Je kunt ervoor kiezen om de planner leeg te printen, of om het eerst in te vullen op je computer en het dan te printen. It’s up to you! Benieuwd hoe je de planner kunt gebruiken? Check dan de onderstaande video.

Op de planner kun je een weekplanning maken voor je blogposts. Daarnaast kun je to do’s toevoegen en aanvinken op welke social media kanalen je het artikel hebt gedeeld (of hebt ingepland). Zelf vind ik het enorm fijn werken en ik hoop dat ook jij er baat bij hebt!

Hoe kan ik de planner downloaden?

Downloaden is heel eenvoudig! Ga naar de SHOP-pagina (link staat linksboven in het menu) en kies het product dat je wilt downloaden. Plaats het product in je winkelmand, open je winkelmand en ga door naar afrekenen. Vul vervolgens je gegevens in en plaats de bestelling. That’s it! Makkie toch?

Waarom moet ik een account aanmaken?

Als je iets wilt downloaden in de shop moet je verplicht een account aanmaken. Dat is niet om je te pesten of om je gegevens te verzamelen voor andere doeleinden (trust me ik haat spam). Het voordeel van het aanmaken van een account is dat je altijd bij je downloads kunt. Dat is vooral handig als je ooit een keer een betaalde download hebt besteld en je deze niet kwijt wilt raken. Door in te loggen op Blog Chick kun je altijd weer bij alle downloads die je hebt gedownload. Daarnaast is het ook makkelijk voor mij! Zo kan ik goed de statistieken van de downloads in de gaten houden.

Het aanmaken van een account is gelukkig heeeel makkelijk en snel gedaan. Wil je liever niet dat ik je gegevens heb? Geen probleem, wat mij betreft mag je je ook uitgeven als Pipo de clown haha. Houd er dan alleen rekening mee dat je de gegevens goed noteert zodat je altijd weer bij je downloads kunt komen. Oh en misschien nog handig om te melden dat ik niet kan zien wat je invoert als wachtwoord, dus don’t worry.

Nog veeeeel meer op de planning

Een webshop met één product.. best zielig hè? Gelukkig ben ik met nog veel meer downloads bezig. Zowel gratis als betaald! Iedere keer als er een nieuwe download beschikbaar is deel ik dat uiteraard even via social media en/of in een artikel. Voor nu wil ik je alvast heeel erg bedanken voor het downloaden van de planner en ik hoop dat je er wat aan hebt! Mocht je nog tips, opmerkingen of verzoekjes hebben deel ze dan gerust!

Ps. dit is niet het nieuwe bedrijf waar ik het laatst over had. Daarover komt later meer! Ik heb dat eventjes wat langer uitgesteld in verband met deze webshop haha.

Wil je deze planner later downloaden? Pin het op Pinterest zodat je het niet vergeet!

download-gratis-blogplanner

22 reacties op “Woehoe de webshop is online! Download de gratis blogplanner!”

  1. Hi Anouk, wat handig! Erg tof dat je dit met ons deelt.

    Kan je de social media kanalen ook aanpassen/toevoegen? Denk dat ik 'm ook maar gewoon even ga downloaden, dan zie ik het vanzelf 😉

    dankjewel!

    1. Dat zou wel kunnen als je Adobe Acrobat hebt! Ik heb ervoor gezorgd dat je dan eventueel de dagen en de social media kanalen kan aanpassen. Mis je op dit moment kanalen? Zo ja dan hoor ik het graag, dan zou ik er rekening mee kunnen houden voor volgende planners. 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.