Kom ook naar de Affiliateblogger Masterclass: SEO & Content!
Kom ook naar de Affiliateblogger Masterclass: SEO & Content!

Wil je meer leren over SEO? En wil je leren hoe je geld kunt verdienen met bloggen middels affliliate marketing? Dan is de Affiliateblogger Masterclass misschien wel iets voor jou. Over 4 weken vindt de allereerste masterclass plaats, en daar wil ik je graag wat meer over vertellen.

Even een korte disclaimer

Een paar dagen geleden kreeg ik een mailtje van Jennifer van Affiliateblogger met daarin de vraag of ik bij de Affiliateblogger Masterclass aanwezig wil zijn. Het programma sprak me direct aan, en ik heb aangegeven dat ik de masterclass graag wil bijwonen. Mijn ticket heb ik gratis ontvangen, en ik zal daar aanwezig als pers. Dat verandert echter niks aan mijn mening over de masterclass. Daarnaast wil ik graag nog melden dat ik niet betaald word om dit te schrijven. Ik heb oprecht heel veel zin in de masterclass, en ik denk dat het ook erg interessant kan zijn voor jullie. Vandaar dat ik dit artikel -uit eigen wil- schrijf. 🙂

Wat is affiliate marketing

Voordat je goed kunt begrijpen waarom de masterclass waardevol is voor bloggers, moet je weten wat affiliate marketing is.

Als blogger kun je op verschillende manieren geld verdienen met je blog. Affiliate marketing is daar één van. Het houdt in dat je advertenties/links van producten of services van bepaalde bedrijven op je website plaatst. Als iemand vervolgens op de advertentie klikt, en op de website van de adverteerder een product of dienst aanschaft, ontvang jij commissie. Simpel gezegd verdien je dus geld als jij ervoor zorgt dat jouw bezoekers iets aanschaffen bij een bedrijf.

Wat kun je verwachten van de masterclass

Vanuit Affiliateblogger wordt een masterclass georganiseerd die gericht is op SEO en content vanuit affiliate marketing oogpunt. De focus ligt op hoe je je blog en artikelen beter vindbaar maakt in Google, en hoe je je content kunt optimaliseren voor affiliate marketing. Een interessante masterclass voor bloggers, aangezien het steeds belangrijker wordt om je SEO en content op orde te hebben als je geld wilt verdienen met je blog.

  • Awin
  • TradeTracker
  • Affiliateblogger & Tradedoubler
  • BlackfridayNederland.nl
  • Wehkamp

Erg interessant als je het mij vraagt, zeker voor bloggers! Meer informatie kun je vinden op Affiliateblogger.nl.

Waar, wanneer en de kosten

De Affliliateblogger masterclass vindt plaats op vrijdag 2 juni in Hotel Van der Valk in Breukelen, en begint om 12:30. Het hotel is goed bereikbaar met de trein (loopafstand) en er zijn gratis parkeerplekken. De tickets kosten €120,06 inclusief BTW en servicekosten. Daarnaast wordt er ook gezorgd voor koffie, thee en wat lekkers. En natuurlijk is er na afloop een netwerkborrel. Tickets bestel je hier.
NOTE: De organisatoren van de masterclass hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd, en hebben o.a. de locatie veranderd en de tickets GRATIS gemaakt! Als je erbij wilt zijn hoef je alleen maar even een mailtje met een motivatie te sturen. Meer informatie vind je op de website van Affiliateblogger
Ik denk dat je hier onwijs veel van kunt leren, en ook ik kijk ernaar uit om meer te leren over affiliate marketing. Hopelijk zie ik je daar!
Afbeelding: BigStock

3 reacties op “Kom ook naar de Affiliateblogger Masterclass: SEO & Content!”

  1. Oeh, superinteressant! Ik ga even kijken of ik daarvoor vrij kan krijgen. Ben heel nieuwsgierig naar hoe dat allemaal werkt hier in Nederland (gezien alle succesverhalen uit Amerika).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *