35 geweldige titel templates voor je artikelen
35 geweldige titel templates voor je artikelen

Goede titels bij je artikelen kunnen echt het verschil maken voor je blog. Door goede titels te gebruiken zullen mensen namelijk eerder op je artikel klikken als ze het voorbij zien komen, en dat levert meer bezoekers op.  In dit artikel deel ik een aantal titel templates waarmee je goede titels kunt creëren voor je artikelen!

Hoe te gebruiken

Waarschijnlijk spreekt het wel voor zich, maar het lijkt me toch handig om het gebruik van de templates nog even kort toe te lichten. Op de plek waar puntjes staan ‘…’, kun je een woord of zinsdeel invullen. Op de plek van een hekje ‘#’, kun je een getal invullen. Makkie! Hieronder staan de templates opgesteld per categorie.

How To

 1. Hoe je … met …
 2. Hoe je zonder … kunt …
 3. Hoe … je kan helpen bij …
 4. Hoe je … zelfs als je …
 5. Hoe je kunt … binnen # uur
 6. Hoe … je … kan besparen
 7. Hoe je jezelf kan redden van …
 8. Hoe beginnen met … zonder …
 9. Hoe ik … heb geleerd door …
 10. Hoe ik begonnen ben met …

Lijstjes

 1. # tekenen dat je misschien …
 2. # creatieve manieren om …
 3. # tips voor drukke …
 4. # geweldige … om …
 5. # simpele … die helpen om …
 6. # tips om … te verbeteren
 7. # hacks om sneller te …
 8. # dingen die ik heb geleerd van …
 9. # tips die iedere … moet kennen
 10. # gewoontes van succesvolle …

Overige

 1. Wat niemand je vertelt over …
 2. De beste … die ik ooit heb gekregen
 3. Verdubbel je … zonder …
 4. Waarom je … moet proberen
 5. Wat ik heb geleerd door …
 6. Veroorzaakt … problemen voor jouw …?
 7. Dit is waarom ik …
 8. Stop met …, start met …!
 9. De ultieme manier om …
 10. De beste … voor …
 11. Door … begrijp ik waarom …
 12. Hoe je door … kunt omgaan met …
 13. Verander je leven compleet door …
 14. …: De … dat niemand gebruikt
 15. Waarom … beter is dan …

Wat ik zelf fijn vind aan deze templates, is dat ze niet alleen helpen bij het schrijven van een goede titel, maar dat ze ook inspiratie geven voor een artikel. Hopelijk is dat bij jou ook het geval! Mocht je een titel gebruiken, schroom dan niet om een linkje naar het artikel hieronder te delen bij de reacties! 😀

Afbeelding: BigStock

10 gedachten over “35 geweldige titel templates voor je artikelen”

 1. Sara | MevrouwMiauw

  Wat leuk dat je dit deelt. Ik ga je artikel even opslaan zodat ik hem er af en toe bij kan pakken als ik een artikel met een pakkende titel wil schrijven.

 2. Ilona Wielinga

  Wat een handig lijstje!
  Ik heb zelf een soortgelijk lijstje gemaakt wat ik er regelmatig bijpak, gewoon omdat het ontzettend handig is.

 3. Jaaa dit is echt handig! Ik vind titels vaak lastig en ik merk dat ik nog wel eens in herhaling val. Maar deze opties geven ook nog eens inspiratie inderdaad! Ik sla 'm op, superhandig 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *