#3 – Hoe kun je je blog laten groeien?
#3 – Hoe kun je je blog laten groeien?

Tijd voor de derde aflevering van de Blog Chick podcast! In deze aflevering vertel ik globaal hoe je nou eigenlijk je blog kunt laten groeien. Hopelijk heb je wat aan mijn tips! Heb je een suggestie voor de volgende aflevering? Laat het me dan weten bij de reacties! 🙂

8 gedachten over “#3 – Hoe kun je je blog laten groeien?”

  1. Is het misschien een klein ideetje om in een tekstje te zeggen wat je hebt besproken? Ik wil graag luisteren maar komt vaak niet uit (in de trein enzo) 🙁

    1. Misschien wel! Eigenlijk is het niet de bedoeling, maar als blijkt dat er vraag is naar een transcript wil ik daar best wat tijd in steken. 🙂 Ik ga er even over nadenken!

  2. Wat een leerzame podcast Anouk, je geeft zeker tips om over na te denken! Ik ben nu 1 maand bezig en heb m'n eerste maandoverzicht via Google analytics bekeken. Volgens mij moet mijn bouncepercentage een stuk omlaag, heb jij over dit specifieke onderwerp al eens een artikel geschreven met tips?

  3. Wat een goed onderwerp! Ik ben al maanden bezig, maar door tijdsgebrek tijdens afstuderen het even op een laag pitje gezet. Nu klaar met afstuderen dus weer aan de slag. Ik ga snel aan de slag met je tips!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *