100+ Instagram tips voor meer succes
100+ Instagram tips voor meer succes

Van bloggen heb ik verstand, maar van Instagram? Hmm.. lang niet zo veel als van bloggen. Omdat ik graag wat meer tijd en aandacht wil besteden aan het groeien van mijn Instagram account, ben ik op zoek gegaan naar wat tips. En die vond ik… honderden zelfs! En ik wil ze graag met je delen.

Instagram vind ik enorm fascinerend. Vooral de marketingkant. Het is een simpel concept, maar toch heeft het heel veel invloed en gaan er miljoenen in om. Maar goed, dat is niet waarom ik graag mijn Instagram account wil laten groeien. Ik wil gewoon wat meer mensen kunnen bereiken, en op die manier meer bezoek generen richting mijn blog. Logisch toch?

Ik ging op zoek naar Instagram tips op Pinterest en voor ik het wist had ik weer een heel bord vol. Omdat ik 100% zeker weet dat ik niet de enige ben die wel wat tips kan gebruiken, wil ik graag mijn bord hier delen op Blog Chick.

Instagram tips

De afbeeldingen op het bord linken door naar artikelen waar je de tips kunt vinden. Stuk voor stuk inspirerende artikelen vol goede informatie. Ik kan hier nu nog wel honderden woorden aan vuil maken, maar volgens mij spreekt het allemaal wel voor zich. Wil je meer interessante tips? Over bloggen of ondernemen bijvoorbeeld? Die kun je ook vinden op mijn profiel. 🙂

Hopelijk heb je wat aan de Instagram tips op mijn bord! Mocht je zelf nog goede tips hebben voor meer succes op Instagram, schroom dan vooral niet om ze hier te delen bij de reacties. 🙂

bron afbeelding

18 gedachten over “100+ Instagram tips voor meer succes”

  1. Ooh hier heb ik wel echt wat aan. Instagram gaat niet súperhard bij ons terwijl we er wel veel tijd in stoppen. Facebook daarentegen groeit echt als een malle. Gek hoe dat werkt hoor! Maar de volgers die we op insta hebben zijn dan wel weer actieve volgers. Dat is ook wat waard 🙂

    1. Hmmm sorry! Ik kan me voorstellen dat de titel van dit artikel voor verwarring zorgt. Je kunt ook zonder actief te zijn op Pinterest de artikelen openen. De afbeeldingen linken gewoon door naar blogposts op andere blogs. ????

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *